Minä olen

Olen 38-vuotias nainen Uudeltamaalta. Minulla on 3 lasta, joista kaksi on kouluikäistä ja yksi taapero. Mieheni toimii sähköalanyrittäjänä.

Koulutukseltani olen Sosionomi AMK. Olen työskennellyt sosiaalialalla eri tehtävissä, lastensuojelusta kehitysvammapuolelle sekä etsivänä nuorisotyöntekijänä. Tällä hetkellä toimin asiantuntijana TE-toimistossa.

Olen kiinnostunut yhteisten asioiden hoitamisesta ja minulla on ollutkin mahdollisuus toimia eri luottamustehtävissä. Uskon yhdessä tekemiseen ja yhteiseen hyvään.

Lasten harrastustoiminnan mahdollistaminen ovat myös aikaani määrittäviä tekijöitä. Perhe-elämän arki vaati monien palasten yhteensovittamista. Tiedonnälkääni, ajasta ja sen ilmiöistä, olen täydentänyt lukemalla. Jäljelle jäävän vapaa-aikani käytän mielelläni ulkoiluun.