Tervetuloa sivuilleni!

Olen keskustalainen poliitikko. Tulin valituksi toiselle kaudelle Pornaisten kunnanvaltuustoon ja jatkan sen 1. varapuheenjohtajana. Olen jäsenenä myös Keusote hallituksessa. Vuodesta 2021 alkaen olen toiminut Keskustan Uudenmaan piirin varapuheenjohtajana.

Politiikkaan lähdin mukaan 2012 kuntavaaleissa. Alun perin olin sitoutumattomana mukana. Aika pian tajusin, että se hyvä, toimiva sekä järkevää politiikkaa tekevän porukan puolueen aatteet ja ajatukset ovat sellaisia mihin voin sitoutua. Niin liityin myös puolueeseen.  

Minulle keskustalaisuus on järkevää talouspolitiikkaa, toisista huolta pitämistä niin, että ihmisellä on aina mahdollisuus parantaa omaa tilannettaan. Keskustalaisuudessa ei nähdä, että eteenpäin meno on rahasta tai omista kyvyistä kiinni vaan siihen on mahdollisuus saada tarvitsemaansa tukea. Luonto on tärkeää. Sitä pitää suojella ja hoitaa, mutta sitä voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella ja kestävällä tavalla.

Ratkaisukeskeisenä ihmisenä oma mieli aina pyrkii etsimään keinon tehdä asiat toisin, ehkä paremmin tai ainakin tarkoituksen mukaisemmin kuin ennen. Omassa toiminnassa onkin ominaista se, että puhun enemmin kuin vaikenen ja minulla on tahtotila sekä rohkeus tuoda näkyväksi yhteiseen keskusteluun näitä havaitsemiani tekijöitä. Avoin toiminta yhteisten asioiden hoitamisessa synnyttää luottamusta ja sitä haluan omalta osalta olla rakentamissa ja vahvistamassa.

Puhun ihmisten ja inhimillisyyden puolesta. Pyrin edistämään ennaltaehkäiseviä toimintamalleja. Haluan tehdä vastuullisia päätöksiä ja viedä asioita eteenpäin sekä kehittää toimintaa paremmaksi. Näiden periaatteiden mukaan toiminta ja teen politiikkaa.