Minä olen

Olen 42-vuotias nainen Uudeltamaalta. Perheeseeni kuuluu mies ja 3 lasta, joista kaksi on kouluikäistä ja yksi taapero.

Koulutukseltani olen Sosionomi AMK. Olen työskennellyt sosiaalialalla eri tehtävissä, lastensuojelusta kehitysvammapuolelle sekä etsivänä nuorisotyöntekijänä sekä palveluvastaavana TE-toimistossa. Tällä hetkellä työskentelen työvoimapalveluiden muutoskoordinaattorina KEHA-keskuksessa (Kehittämis- ja hallintokeskus, joka kehittää toimintaa ja järjestää tukipalveluita TE-toimistoille sekä ELYille).

Olen kiinnostunut yhteisten asioiden hoitamisesta ja minulla on ollutkin mahdollisuus toimia eri luottamustehtävissä. Uskon yhdessä tekemiseen ja yhteiseen hyvään.

Lasten harrastustoiminnan mahdollistaminen ovat myös aikaani määrittäviä tekijöitä. Perhe-elämän arki vaati monien palasten yhteensovittamista. Tiedonnälkääni, ajasta ja sen ilmiöistä, olen täydentänyt lukemalla. Jäljelle jäävän vapaa-aikani käytän mielelläni ulkoiluun.